Best Vloerrenovatie heeft onlangs bij een Jumbo supermarkt in Maastricht een betonlook gietvloer van ruim 200 vierkante meter gerealiseerd. De vloer is gegoten op een bestaande linoleumvloer. Onze betonlook gietvloeren zijn uitermate geschikt voor bedrijfstoepassingen. Ook bij intensief gebruik, zoals bij deze supermark in Maastricht, blijft de vloer lang mooi. Er is er nagenoeg geen onderhoud nodig. Kortom, de nieuwe gietvloer van deze klant gaat weer jarenlang probleemloos mee.

Betonlook gietvloer schoonmaken

Een vloer voor een supermarkt moet natuurlijk gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden zijn. Daarom is onze betonlook gietvloer de juiste keuze. Deze gietvloeren zijn namelijk volledig naadloos en waterdicht. Even stofzuigen en dweilen en de vloer is weer helemaal schoon. Er zijn dus geen speciale apparatuur en bijzondere schoonmaakmiddelen nodig om een betonlook vloer in optimale conditie te houden.

Voorbereiding ondervloer en gieten vloer

Een perfecte betonlook gietvloer heeft een goede egale ondergrond nodig. Vaak is dat een ondervloer van cement, maar in Maastricht was er een linoleum ondergrond aanwezig. Ook dat is geen enkel probleem voor Best Vloerrenovatie. Door de vloer licht op te schuren en te voorzien van een schraaplaag is er een prima basis gelegd voor het aanbrengen van de gietvloer.

Hierna is de betonlook vloer gegoten en in gespaand. Door de gekozen manier van aanbrengen heeft de vloer een moderne, maar ook natuurlijke look gekregen.

Offerte betonlook gietvloer

Wilt u uw bedrijfsruimte (magazijn, fabriek, winkel enzovoorts) of woning ook voorzien van een duurzame betonlook gietvloer? Neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw vloerproject. Wij hebben voor elke (bedrijfs)situatie een passende vloer oplossing.