In Arnhem hebben wij een prachtige betonlook gietvloer gerealiseerd. In tegenstelling tot een normale gietvloer heeft een betonlookvloer een veel rustieker en natuurlijker uitstraling. Het is een gietvloer die bestaat uit twee door elkaar gemengde kleuren.

Gietvloer in betonlook aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer in betonlook verloopt altijd in een aantal stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren. Daarna brengen wij een hechtprimer en een epoxy schraplaag aan. Vervolgens kunnen wij de gietvloer gaan gieten in de door u gewenste kleur en samenstelling. Als laatste stap wordt de gietvloer nog afgelakt met een matte PU-coating.

Onderhoud betonlookvloeren

Zoals iedere kunststofvloer is ook een gietvloer in betonlook gemakkelijk te onderhouden. Dit type is vloer is eenvoudig te reinigen met bijvoorbeeld een stofzuiger, dweil of stofwisser. Doordat de vloer waterdicht is, is ze in principe ook onderhoudsvrij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze betonlook gietvloeren worden vaak toegepast in woningen, kantoren en winkels. Het heeft de uitstraling van een betonnen vloer, maar het voelt veel prettiger aan. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit vloertype te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.