Beton schuren - afwerken en herstellen van betonvloeren

Beton schuren

Heeft uw betonvloer betere tijden gekend en is het de hoogste tijd voor een renovatie? Laat dan Best Vloer Renovatie uw beton schuren. Wij beschikken over de ervaring, apparatuur en vakkundige betonspecialisten die uw vloer weer helemaal als nieuw maken. Moet het beton worden geschuurd als voorbereiding voor een nieuwe toplaag? Ook dan kunt u rekenen op onze vakkundigheid.

Beton schuren apparatuur

Best Vloer Renovatie beschikt voor het schuren van beton over professionele apparatuur van Husqvarna, de topfabrikant in betonschuurmachines. Door deze diamantschuurmachines wordt de betonvloer weer helemaal egaal en vervolgens geheel naar wens afgewerkt (zelfs tot aan een hoogglans). Ook een eventuele extra coating of andere afwerking kunnen we voor u realiseren. Door de goede afzuiging is er bij onze apparaten nauwelijks stofoverlast.

Kosten beton schuren

Natuurlijk zijn de kosten van het beton schuren afhankelijk van het te bewerken oppervlak en de gewenste afwerking. We zorgen in ieder geval altijd voor een kostenefficiënte oplossing en hanteren scherpe (transparante) tarieven. De combinatie van goede machines en de juiste vakmensen zorgt ervoor dat de klus snel is geklaard.

Waarom door ons het beton laten schuren?

  • Vakkundig en ervaren vloerspecialisten, onze mensen beschikken over de juiste kwalificaties en ervaring.
  • Moderne schuurapparatuur, alleen professionele schuurmachines van een topfabrikant.
  • Efficiënte werkwijze, we kunnen in relatief korte tijd een groot oppervlak schuren.
  • Geen stofoverlast, goede afzuiging op machines.
  • Scherpe tarieven, transparante prijzen.
  • Elke gewenste afwerking, van ruw voor veel grip tot super glad.

Vraag een offerte aan

Of uw betonvloer nu heeft te kampen met schade door water, een slechte afwerking, verontreiniging of een loslatende coating, wij zorgen ervoor dat uw vloer weer helemaal klaar is voor gebruik.

Neem voor meer informatie over beton schuren contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.