U wilt een mooie gladde betonvloer? Laat het beton polijsten door Best Vloer Renovatie, dé specialist in het professioneel afwerken van beton.

Door het beton te polijsten wordt het oppervlak verdicht, waardoor het een glans krijgt. Het betonnen oppervlak is zo hard dat het zelfs tot hoogglans kan worden gepolijst, zoals dat ook bij natuursteen het geval is. Daarvoor hoeven geen extra middelen, zoals lak of sealer, worden ingezet. Voor het schuren en polijsten van beton worden diamant schuurmachines gebruikt. Da gebeurt in stappen, waarbij telkens een fijnere korrel wordt gebruikt en het oppervlak van de betonvloer steeds glanzender wordt.

Waarom kiezen voor het polijsten van beton?

Ten eerste wordt beton polijsten gezien als een milieuvriendelijke vloeroplossing. De meeste moderne gebouwen zijn sowieso al voorzien van betonvloer. Er wordt gebruikt gemaakt van de vloer die toch al aanwezig is en er wordt dus geen extra vloerbedekking gebruikt. Er wordt minder materiaal gebruikt, er is minder afval en er is minder energie verspild. Een duurzame oplossing dus. Tevens is het esthetisch gezien de ideale basis voor een modern interieur.

Belangrijkste voordelen van gepolijst beton:

  • Het heeft een hoge R-waarde (antislip)
  • De glans zorgt voor hogere lichtopbrengst in pand
  • Een gepolijste betonvloer is geschikt als ESD vloer

Voorbeelden gepolijst beton

Wilt u uw beton ook laten polijsten? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.