Belijning aanbrengen industrievloer Kronenberg

2021-08-18T09:19:54+00:00augustus 11th, 2021|Tags: , , |

Het aanbrengen van belijning is een belangrijke veiligheidsmaatregel in grote magazijnen, industriehallen en fabrieken. Bij een bedrijfshal in Kronenberg hebben wij daarom de industrievloer onder handen genomen door deze te reinigen, repareren en belijning toe te voegen. Hierdoor wordt een veilige werkomgeving gecreëerd.

Belijning toevoegen

Onderstaande vloer hebben wij allereerst geschrobd met diamantpads. Ook is de oude coating verwijderd door middel van schuren. Vervolgens zijn de scheuren gerepareerd en de vloer is tevens uitvoerig gereinigd. Hierna hebben wij de nieuwe belijning aangebracht. Het gaat hierbij onder andere om nieuwe looppaden, zebrapaden, parkeervakken en laadsymbolen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw industrievloer ook toe aan nieuwe belijning? Of bent u op zoek naar een hele nieuwe industrievloer? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al u vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook