Belijning aanbrengen betonvloer Zeddam

2021-12-08T09:27:57+00:00februari 11th, 2020|Tags: , , , , |

Belijning is een belangrijke veiligheidsmaatregel in grote magazijnen en fabrieken. Bij een leveranciersbedrijf in Zeddam hebben wij daarom de belijning van de looppaden en heftruckbanen aangebracht. Dit is gedaan op een bestaande betonvloer met behulp van een watergedragen epoxy coating.

Belijning op betonvloer

Om de lijnen op de juiste wijze over de bestaande betonvloer aan te brengen zijn allereerst de voetpaden en heftruckbanen afgezet met afplaktape. Vervolgens zijn de desbetreffende paden gestraald en geschuurd. Het tape is nadien verwijderd en de paden zijn gestofzuigd. Pas dan kunnen de lijnen goed worden aangebracht. Dit is voltooid met een watergedragen epoxy coating. Antraciet (Ral 7016) voor de heftruckbanen en rood (Ral 3020) voor de looppaden. Om het oversteken op een veilige manier te laten plaatsvinden hebben wij met verf ook nog witte zebrapaden op de betonvloer gespoten.

Best Building Service: meer dan alleen vloeren

Met ruim vijftien jaar ervaring heeft Best Building Service B.V. voor (bijna) ieder vloertype een  oplossing. Wij brengen niet alleen betonvloeren, microcementvloeren, gietvloeren, PMMA-vloersystemen en coatingvloeren aan. Maar wij voeren ook belijning over een bestaande betonvloer, betonvloerreparaties en vloerrenovaties uit. Bekijk op onze website ons uitgebreide aanbod of bel met één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Bekijk ook