Balkonvloer Leeuwarden renoveren met PMMA

2022-06-16T14:25:27+00:00juni 16th, 2022|Tags: , , , |

Ons PMMA vloersysteem is niet alleen geschikt voor bedrijfsmatige doeleinden, maar wordt ook particulier toegepast. Bij een woning in Leeuwarden hebben wij een oude balkonvloer gerenoveerd met PMMA. De nieuwe vloer is antislip, krasbestendig, waterdicht en bestand tegen zware belasting.

Balkonvloer aanbrengen

Het maken van onderstaande balkonvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Dan gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met twee lagen beschermende topcoating.

Super snelle applicatietijd

PMMA is een veelvoorkomende vloer in de horeca, bedrijfshallen, voedselverwerkingsindustrie en buitensituaties. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen heeft:

  • De applicatietijd is razendsnel. In slechts één dag tijd kunnen wij een vloer tot wel 400 m2 maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • Het is een ontzettend hygiënisch vloertype en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen;
  • PMMA is antislip, scheur-overbruggend, elastisch, waterafstotend en bestand tegen zeer zware en intensieve belasting;
  • Het is een zeer geschikte vloer voor buiten, omdat ze zowel tegen hele hoge als hele lage temperaturen kan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte balkonvloer? Dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook