Bakkerijvloer Emmen voldoet aan HACCP-eisen

2020-06-26T12:55:11+00:00juni 3rd, 2020|Tags: , , , |

In een bedrijf waar met levensmiddelen wordt gewerkt, staat hygiëne altijd hoog in het vaandel. Daarnaast is het belangrijk dat het aanleggen van een nieuwe vloer natuurlijk niet ten koste gaat van uw kostbare productietijd. Bij een bakkerij in Emmen hebben wij daarom een PMMA-vloersysteem aangebracht. Deze bakkerijvloer is niet alleen ontzettend hygiënisch, maar ook nog eens enorm snel te realiseren. In slechts één avond hebben wij de oude vloer van deze bakkerij omgetoverd tot een nieuwe bakkerijvloer.

Bakkerijvloer voldoet aan HACCP-eisen

Onze bakkerijvloer van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) is uitermate geschikt voor bedrijven waar een hygiënische omgeving noodzakelijk is. Deze vloer voldoet namelijk aan de wettelijk gestelde HACCP-eisen. Door het naadloze karakter van PMMA, is de vloer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Ook is PMMA vloeistof- en afvalstofdicht, en goed bestand tegen hele hoge en hele lage temperaturen.

Aanbrengen van een PMMA-vloer

Het aanbrengen van onze PMMA-vloeren verloopt in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Hierna kunnen wij het PMMA-vloersysteem gaan plaatsen. De nieuwe vloer wordt afgelakt met een topcoating. Twee uur na het aanbrengen van de coating is de vloer alweer beloopbaar. Hierdoor komt uw productieproces maar kort stil te liggen en ondervindt u zo weinig mogelijk hinder van onze werkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor uw bakkerijvloer

Is uw bakkerijvloer aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een vloer die aan de hoge, strenge HACCP-eisen voldoet? En wilt u uw productieproces zo kort mogelijk onderbreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze PMMA-vloersystemen zijn uitermate geschikt voor de voedingsindustrie en bovendien is dit vloertype zeer snel te realiseren. Voor al uw vragen staan onze specialisten u graag te woord. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier vraagt u ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook