Bakkerijvloer Delft voldoet aan HACCP-eisen

2021-05-20T13:11:59+00:00mei 20th, 2021|Tags: , , , |

Bij een bakkerij in Delft hebben wij een gloednieuwe, ijzersterke bakkerijvloer gerealiseerd. Ons zogeheten PMMA-vloersysteem is ontzettend hygiënisch en wordt daardoor vaak toegepast bij bakkerijen, slagerijen en andere voedselverwerkingsbedrijven.

Bakkerijvloer aanbrengen stap voor stap

Het aanbrengen van onderstaande bakkerijvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij de nieuwe vloer gaan plaatsen. Als laatste stap lakken wij de nieuw geplaatste vloer nog af met een beschermende topcoating.

HACCP-richtlijnen

Onze PMMA-vloeren zijn naadloos waardoor stof en vuil geen kans krijgen om zich op te hopen. Ze voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen en worden daardoor vaak toegepast in de horeca en voedingsindustrie. Ook is PMMA elastisch, scheur-overbruggend, bestand tegen zeer zware belasting en antislip. Maar toch wel het allergrootste voordeel is de snelle applicatietijd. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem plaatsen en twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen graag langs op locatie

Bent u op zoek naar een ijzersterke, HACCP bakkerijvloer of horecavloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw unieke situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u op onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook