Witte betonvloer showroom Breda

Bij een kledingshowroom in Breda hebben wij een witte betonvloer gerealiseerd. De vloer is door ons gestort, gevlinderd, geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd.

Betonvloer storten

Betonvloeren zijn erg hygiënisch, onderhoudsarm en zowel geschikt voor particulier- als bedrijfsmatig gebruik. Het is een populair vloertype dat een aantal positieve eigenschappen bezit:

  • Een betonvloer wordt altijd naadloos gestort. Dit zorgt voor een betere hygiëne;
  • Beton is erg duurzaam. Een betonnen vloer blijft tientallen jaren mooi;
  • Met de juiste afwerking is beton waterafstotend;
  • Naast een standaard grijze kleur kan een betonvloer ook in andere kleuren worden gestort, zoals wit.

Witte betonvloer afwerken

In de showroom is gekozen voor een witte betonvloer. Om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden, werken wij deze altijd af via een aantal vaste stappen. Allereerst gaan we de betonvloer schuren. Daarna wordt de vloer gepolijst. Vervolgens brengen wij een betonversteviger aan. Als laatste stap wordt de vloer nog twee keer geïmpregneerd.

Interesse?

Heeft u interesse in een witte betonvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst wat meer informatie over dit vloertype? Dan kan natuurlijk ook. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Mailen kan via het contactformulier op onze website.

Bekijk ook