Nieuwe wellness vloer hotel Arnhem

2021-11-25T13:18:47+00:00november 25th, 2021|Tags: , , |

De wellness van een hotel in Arnhem hebben wij voorzien van een nieuwe PU gietvloer. Dit vloersysteem is naadloos, scheur-overbruggend en voelt warm aan. Hierdoor zijn onze PU gietvloeren zeer geschikt voor bijvoorbeeld woningen, badkamers, kantoren en showrooms.

Nieuwe vloer wellness aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande PU gietvloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondergrond mechanisch voorbewerken. Vervolgens brengen wij een GW primer en een epoxy schraplaag aan. Daarna gaan we de daadwerkelijke PU vloer gieten. Er is in dit geval gekozen voor een PU gietvloer in betonlook. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met een matte PU coating. In de coating van onderstaande vloer is tevens glasparel verwerkt zodat de vloer antislip wordt.

De voordelen van een PU gietvloer

Onze PU gietvloeren kunnen in vrijwel alle Ral, NCS en Sikkens kleuren worden gemaakt. Ook is er de keus om de vloer mat of zijdeglans af te lakken. Hierdoor is dit vloersysteem volledig aan te passen aan uw eigen wensen en smaak. Bovendien beschikt een PU gietvloer over nog een aantal voordelige eigenschappen:

  • De vloer is volledig naadloos, waardoor ze gemakkelijk is schoon te houden;
  • Een PU gietvoer is elastisch en zal dus niet gaan scheuren. Hierdoor is dit vloertype ook geschikt om over bewegende ondervloeren aan te brengen, zoals hout;
  • Onze PU gietvloeren zijn waterafstotend en vloeistofdicht, waardoor ze ook goed toepasbaar zijn in een badkamer;
  • Dit vloersysteem is geschikt voor vloerverwarming en heeft een licht geluiddempende werking.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een PU gietvloer is zeer geschikt voor een badkamer, wellness of kantoorpand. Onze specialisten staan u dan ook graag telefonisch te woord om alles over dit mooie vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Via onze website vraagt u daarnaast ook gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook