Watergedragen epoxy coatingvloer Spijkenisse

Een watergedragen epoxy coatingvloer is een flinterdunne vloer die vaak wordt toegepast in magazijnen en bedrijfshallen. Bij een groot onderhoudsbedrijf in Spijkenisse hebben we zo’n coatingvloer gemaakt. Er is gekozen voor de kleur Ral 7016 en er zijn twee lagen coating aangebracht.

Watergedragen coatingvloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande watergedragen epoxy coatingvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Eerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit gebeurt door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een GW primer aan. Daarna gaan wij de vloer coaten. In dit geval zijn er twee lagen coating aangebracht. Tussen het aanbrengen van de twee coatinglagen door is de vloer nogmaals licht opgeschuurd.

Flinterdunne, dampopen vloer

Een watergedragen epoxy coatingvloer is een flinterdunne vloer van slechts enkele millimeters. Door het watergedragen systeem blijft de vloer dampopen waardoor vocht de ruimte kan verlaten. De vloer is volledig vloeistofdicht, duurzaam en kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Daarnaast kan een coatingvloer ook nog antislip worden afgewerkt.

Onze specialisten staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een vloeistofdichte, duurzame vloer voor uw bedrijfshal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook