Watergedragen epoxy coatingvloer Oudewater

2020-12-30T12:34:17+00:00december 16th, 2020|Tags: , , |

Een coatingvloer is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Het is vergelijkbaar met een gietvloer alleen bestaat een coatingvloer uit een veel dunnere laagdikte. Coatingvloeren worden vaak gebruikt voor industriële doeleinden. Bij een magazijn in Oudewater hebben we onderstaande watergedragen epoxy coatingvloer aangebracht. De kleur van deze vloer is Ral 7002.

Watergedragen epoxy coating voor een aantrekkelijke prijs

De magazijnvloer in Oudewater is ongeveer 1200 m2. Watergedragen epoxy is zeer geschikt voor bedrijfsvloeren waar niet extreem hoge eisen aan gesteld worden. Doordat de vloer uit een dunne laag bestaat is het, zeker voor zo’n groot oppervlak, prijstechnisch een zeer aantrekkelijke vloer. Een coatingvloer is goedkoper dan een gietvloer, omdat er minder grondstoffen nodig zijn om een coatingvloer te realiseren. Daarnaast kan vloercoating over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht en op diverse manieren worden afgewerkt. Zo kunnen we de vloer antislip maken, maar ook vloeistofdicht.

Vloercoating aanbrengen

Om de coatingvloer te kunnen realiseren hebben we allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Vervolgens is de ondervloer uitvoerig ontvet met een alkalische reiniger. Daarna hebben we twee lagen watergedragen epoxy coating aangebracht.

Bel met onze specialisten

Bent u op zoek naar een vloer voor uw magazijn of bedrijf voor een aantrekkelijke prijs? Dan is een watergedragen epoxy coatingvloer wellicht iets voor u. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alle benodigde informatie over onze vloeren te verstrekken. Tevens denken zij graag mee welk vloertype het beste aansluit bij uw specifieke wensen. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van onze vloeren? Vraag dan via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook