Watergedragen epoxy coatingvloer Lichtenvoorde

2022-04-13T08:31:45+00:00april 13th, 2022|Tags: , , |

Een magazijnvloer in Lichtenvoorde hebben wij voorzien van een nieuw vloersysteem. Er is gekozen voor een watergedragen epoxy coatingvloer. Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Doordat er relatief weinig grondstoffen nodig zijn om deze vloer te maken, is dit vloersysteem prijstechnisch vaak erg aantrekkelijk.

Watergedragen epoxy coatingvloer maken

Het maken van onderstaande vloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door deze te schuren. Ook wordt de vloer gestofzuigd en schuren wij het kantenwerk. Daarna brengen wij twee lagen watergedragen epoxy coating aan. De kleur van deze vloer is Ral 7035.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfshal of magazijn die niet te duur mag zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze watergedragen epoxy coatingvloeren worden veelal toegepast in bedrijfssituaties en gaan, zelfs met intensief gebruik, jarenlang mee. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook