Watergedragen epoxy coatingvloer Duiven

Een groot bedrijfspand in Duiven hebben wij voorzien van een mooie, nieuwe watergedragen epoxy coatingvloer. Een vloercoating is vergelijkbaar met een gietvloer, alleen heeft het een veel dunnere laagdikte. Hierdoor is een coatingvloer vaak aantrekkelijk geprijsd en is het een prima keuze voor bedrijven waar niet extreem hoge eisen aan de vloer worden gesteld.

Aanbrengen van een watergedragen epoxy coatingvloer

Het maken van een watergedragen epoxy coatingvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Eerst gaan wij de ondergrond mechanisch voorbewerken. In dit geval is de betonvloer diamant geschuurd. Vervolgens brengen wij een GW primer aan. Deze primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kan de betonvloer worden gecoat. Bij onderstaande vloer zijn twee lagen watergedragen epoxy coating aangebracht. De kleur van deze vloer is Ral 7047.

Coatingvloer vs. Gietvloer

Een vloercoating is vele malen dunner dan een gietvloer. Toch is het niet altijd nodig om voor een duurdere gietvloer te kiezen. Indien er niet al te hoge eisen aan de vloer worden gesteld biedt een coatingvloer vaak een prima oplossing. Enkele voordelen van coatingvloeren zijn:

  • Het is goedkoper dan een gietvloer omdat er minder grondstoffen nodig zijn;
  • Een vloercoating kan gecombineerd worden met vloerverwarming;
  • Een coatingvloer kan over bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij niet alleen aan beton en kunststof, maar ook aan staal en hout;
  • Het is mogelijk om de coating antislip te maken en vloeistofdicht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfsruimte? Wellicht zijn onze watergedragen epoxy vloeren wel iets voor u. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook