Watergedragen epoxy coatingvloer Aalsmeer

2023-03-02T10:34:34+00:00maart 2nd, 2023|Tags: , , |

In Aalsmeer hebben wij weer een mooie, strakke watergedragen epoxy coatingvloer gemaakt. Het oppervlak van de vloer is bijna 400 m2 en er is gekozen voor de kleur Ral 7040.

Epoxy coatingvloer aanbrengen

Het maken van een watergedragen epoxy coatingvloer verloopt in een aantal stappen. Eerst gaan wij de ondervloer licht opschuren en ontvetten. Vervolgens brengen we een GW primer aan. Om oneffenheden uit de vloer te halen, smeren wij ook een epoxy schraplaag. Daarna gaan we de vloer coaten met twee lagen watergedragen epoxy coating. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met één laag matte PU coating.

Goedkoop vloersysteem

Voor een groot oppervlak is een coatingvloer prijstechnisch gezien een erg voordelig vloertype. Het is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht en het is daardoor veel goedkoper dan bijvoorbeeld een gietvloer. Een coatingvloer bestaat uit een epoxyhars en kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Denk hierbij aan alle Ral, NCS en Sikkens kleuren, en ook kan de vloer worden ingestrooid met decoratieve flakes.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een mooie watergedragen epoxy coatingvloer voor een aantrekkelijke prijs? Dan helpen wij u graag verder. Via onze website vraagt u eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook staan onze specialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan hier ons contactformulier in.

Bekijk ook