Waterdichte balkonvloer Bussum

2022-10-27T12:23:18+00:00oktober 27th, 2022|Tags: , , , |

Bij een woning in Bussum hebben wij een balkonrenovatie uitgevoerd. De oude vloer is vervangen door een waterdichte balkonvloer. Er is gekozen voor ons PMMA vloersysteem dat naast waterdicht ook antislip en scheur-overbruggend is.

Opbouw waterdichte balkonvloer

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer licht opschuren. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Balkonrenovatie klaar in één dag

PMMA is een zeer geschikt vloersysteem voor buitenruimtes, zoals balkons en galerijen. Het is van nature antislip waardoor de vloer ook bij nat en glad weer veilig te gebruiken is. Bovendien is PMMA elastisch, scheur-overbruggend, ijzersterk en ontzettend hygiënisch. Maar het grootste voordeel is toch wel de razendsnelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij tot wel 400 m2 vloeroppervlak maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare waterdichte balkonvloer? Dan helpen wij u graag verder. Op onze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website is.

Bekijk ook