Warme uitstraling creëren met microcementvloer

2021-06-10T11:39:57+00:00juni 10th, 2021|Tags: , , |

Een woning in Andelst hebben wij voorzien van een nieuwe microcementvloer. In tegenstelling tot kil, grijs beton heeft microcement een erg natuurlijke en warme uitstraling. Het is dus ook niet verwonderlijk dat microcementvloeren al jaren toenemen in populariteit.

Microcementvloer aanbrengen

Het maken van een microcementvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de ondervloer licht op te schuren. Vervolgens brengen wij een primer aan en, indien nodig, ook een epoxy schraplaag. Daarna gaan wij twee lagen microcement smeren in de door u gewenste kleur. Doordat het aanbrengen van een microcementvloer echt handwerk is, is geen vloer hetzelfde en bent u altijd in het bezit van een unieke vloer. Het microcement wordt vervolgens nog geseald en afgelakt met een matte PU-coating.

Warme uitstraling creëren

Microcement heeft van nature een warme uitstraling. Dit vloertype is daarnaast prachtig te combineren met andere materialen zoals staal en hout. Bovendien is microcement volledig naadloos en schimmelvrij. Dit zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk te onderhouden is en ook makkelijk te reinigen.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een vloer die uw woning een warme uitstraling geeft? Kies dan voor onze microcementvloeren. U bent van harte welkom op afspraak in onze showroom in Duiven om dit vloertype te komen bekijken. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en zullen u altijd voorzien van advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Benieuwd naar de prijs van onze vloeren? Vraag dan via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook