Vloerrenovatie horecakeuken Utrecht

2020-12-24T08:58:54+00:00december 24th, 2020|Tags: , , , |

Een horecakeuken van een restaurant in Utrecht was nodig aan een vloerrenovatie toe. Met behulp van ons PMMA-vloersysteem hebben we de oude vloer in één dag omgetoverd tot een nieuwe, ijzersterke horecavloer die voldoet aan de strenge HACCP-eisen.

Nieuwe vloer horecakeuken aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan we allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen we door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen we een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Hierna gaan we het PMMA-vloersysteem instrooien. Als laatste stap wordt het PMMA nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vloer voldoet aan de HACCP-eisen

PMMA-vloersystemen worden vaak toegepast in bijvoorbeeld een horecakeuken, winkelpand of sportcomplex. Dit komt doordat onze PMMA-vloeren voldoen aan de strenge, wettelijke HACCP-eisen. PMMA is een ontzettend hygiënisch vloertype en bovendien ijzersterk. Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte en ook de applicatietijd is ontzettend snel. Wij hebben slechts één werkdag nodig om dit vloersysteem aan te brengen.

Wij komen langs op locatie

Is de vloer van uw horecakeuken toe aan renovatie? En bent u benieuwd welk vloertype het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan vandaag nog contact met op ons. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord en komen langs op locatie om uw specifieke wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook