Vloerrenovatie bouwmarkt Eindhoven

2022-01-04T14:28:05+00:00maart 24th, 2021|Tags: , , , |

Bij een bouwmarkt in Eindhoven hebben wij een vloer in het magazijn gerenoveerd. De oude vloer is eerst gerepareerd en vervolgens afgewerkt met een nieuwe full epoxy coatingvloer.

Magazijnvloer bouwmarkt frezen

Om de vloer goed te kunnen renoveren hebben wij allereerst de oude vloer diamant geschuurd. Daarna zijn we de loszittende toplaag gaan frezen. Na het frezen wordt de vloer gerepareerd met epoxy. Pas als al deze stappen zijn voltooid kunnen we de nieuwe vloer gaan plaatsen.

Nieuwe full epoxy coatingvloer aanbrengen

Ook het plaatsen van het nieuwe vloersysteem verloopt in een aantal stappen. Eerst hebben we een GW-primer aangebracht en dilataties ingezaagd. Vervolgens wordt de ondervloer geschrapt met een epoxy schraplaag. Hierna is de vloer afgelakt met één laag full epoxy coating. De kleur van de nieuwe coatingvloer is RAL 7042.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in een bouwmarkt, magazijn, garage of winkel? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beschikken over veel verschillende vloersystemen waardoor er altijd wel één aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook