Vloerrenovatie betonvloer restaurant Ugchelen

In een restaurant in Ugchelen hebben wij de bestaande betonvloer gerenoveerd. Met de juiste afwerking gaat een betonvloer jarenlang mee en heeft ze maar weinig onderhoud nodig.

Vloerrenovatie betonvloer

Onderstaande betonvloer is door ons eerst schoon geschrobd en licht gepolijst. Tijdens het polijsten wordt het oppervlak van een betonvloer gedicht. Vervolgens brengen wij een betonversteviger (Lithium Silicaat) aan. Als laatste stap gaan we de vloer impregneren. Hierdoor wordt het oppervlak volledig afgesloten. Geïmpregneerd beton is daardoor beter bestand tegen mechanische belasting en wordt bovendien vloeistofdicht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vloerrenovatie betonvloer nodig? Wij helpen u graag verder. Onze specialisten staan telefonisch voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook