Vloerrenovatie bedrijfshal Meppel met watergedragen epoxy coating

In een grote bedrijfshal van een drukkerij in Meppel hebben wij een prachtige coatingvloer gemaakt. Op een oppervlak van bijna 7.000 m2 is een watergedragen epoxy coatingvloer gerealiseerd. Onze coatingvloeren zijn vloeistofdicht, elastisch, scheur-overbruggend en kunnen daarnaast antislip worden afgewerkt.

Industrievloer bedrijfshal realiseren

Een industrievloer wordt altijd in een aantal vaste stappen opgebouwd. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren. In dit geval is de vloer daarna ook nog gestraald. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer verzorgt de hechting tussen de oude vloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna brengen wij de watergedragen epoxy coating aan. Onderstaande vloer is een coatingvloer van ca. 450 gram per m2 in de kleur Ral 7038.

Coatingvloer vs. Gietvloer

Een coatingvloer is vergelijkbaar met een gietvloer, maar heeft een veel dunnere laagdikte. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig om deze vloer te realiseren en dat zorgt weer voor een lager prijskaartje. Daarnaast is een coatingvloer zeer gemakkelijk te onderhouden, over vrijwel iedere ondergrond aan te brengen (zelfs over hout) en bovendien op allerlei manieren af te werken. Denk hierbij aan alle Ral, Sikkens en NCS kleuren en ook is het mogelijk de vloer in te strooien met decoratieve flakes.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u ook op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfshal? Wij helpen u graag verder. Of het nu gaat om een groot of klein oppervlak, bedrijfsmatig of particulier, wij staan voor u klaar. Via onze website vraagt u gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst contact met onze specialisten? Dat is natuurlijk mogelijk. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Indien u liever mailt, kunt u het contactformulier op onze website invullen.

Bekijk ook