IJzersterk PMMA-vloersysteem voor Truck Center Oldenzaal

2021-05-20T12:34:07+00:00mei 20th, 2021|Tags: , , , , |

Bij een Truck Center in Oldenzaal hebben wij een nieuwe, ijzersterke garagevloer gerealiseerd. Doordat PMMA nog vele malen sterker is dan een betonvloer, wordt dit vloersysteem vaak toegepast in garages, magazijnen en andere industriehallen.

De voordelen van PMMA

Naast het feit dat PMMA een ijzersterk vloertype is, heeft dit vloersysteem nog een aantal unieke voordelen:

  • De applicatietijd van een PMMA-vloer is ontzettend snel. In slechts één dag tijd kunnen wij ongeveer 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is van nature antislip, waardoor je een veilige werkomgeving creëert;
  • Onze PMMA-vloeren zijn naadloos en daardoor zeer gemakkelijk schoon te houden. Ook voldoet dit vloersysteem aan de wettelijke HACCP-eisen;
  • Doordat PMMA zo sterk is, is dit vloertype goed bestand tegen zware mechanische belasting.

Vloer Truck Center aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande vloer bij het Truck Center in Oldenzaal verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij het PMMA-vloersysteem gaan plaatsen. De nieuwe vloer wordt uiteindelijk nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw garage, magazijn of industriehal? Dan is ons PMMA-vloersysteem misschien wel iets voor u. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook