Nieuwe vloer station Nijmegen in negen dagen

2021-12-08T10:08:17+00:00januari 3rd, 2020|Tags: , , , , |

De tegelvloer op station Nijmegen was nodig aan vernieuwing toe. Met behulp van verschillende onderaannemers is het ons gelukt om in slechts negen tijd een compleet nieuwe vloer te realiseren.

Slimme keuze: PMMA-vloer

De keuze van de NS is gevallen op een PMMA-vloer. Het voordeel van dit vloersysteem is dat het over de bestaande tegelvloer kan worden aangebracht. Eerst is de tegelvloer mechanisch voorbewerkt. Vervolgens is ze geprimerd. Hier overheen is het PMMA-vloersysteem aangebracht.

Antislipvloer op station Nijmegen

Het is niet verwonderlijk dat de NS juist voor dit vloersysteem heeft gekozen. PMMA-vloeren hebben een paar voordelige eigenschappen. Zo is deze vloer vele malen sterker dan bijvoorbeeld een betonvloer. Ook hecht vuil zich niet aan de oppervlakte, waardoor ze gemakkelijk is schoon te houden. En, ook niet onbelangrijk met de natte en koude wintermaanden in het vooruitzicht; de vloer heeft een erg hoog antislipgehalte.

Sterke vloer nodig?

Bent u op zoek naar een enorm sterke vloer die in een zeer korte periode te realiseren is? Dan is het zeker de moeite waard om een PMMA-vloer te overwegen. Onze specialisten staan u graag te woord om van alles over dit vloersysteem te vertellen. Zij zijn te bereiken op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook