Nieuwe vloer sportschool Utrecht

2020-07-15T10:28:16+00:00mei 20th, 2020|Tags: , , , |

Nu de sportschool voorlopig nog niet open mag, is dat voor veel ondernemers een goed moment om de boel te renoveren. Bij een sportschool in Utrecht hebben wij een nieuwe vloer gerealiseerd. Deze zogeheten PMMA-vloer wordt veel toegepast in ruimtes waar hoge hygiëne-normen gelden.

Geschikte vloer voor een sportschool

Vuil en vocht kunnen zich ophopen in de naden van een vloer. Omdat onze PMMA-vloeren volledig naadloos zijn, krijgen vuil en vocht geen kans om schade aan te richten. Onze vloeren voldoen dan ook volledig aan de strenge HACCP-eisen. Tevens zorgt het naadloze karakter er ook voor dat de vloer erg gemakkelijk is schoon te houden. Het hoge antislipgehalte beperkt daarnaast de kans op uitglijden ook nog eens aanzienlijk.

PMMA-vloer stap voor stap

Het realiseren van dit PMMA-vloersysteem verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer geschuurd. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Hier overheen gieten wij de PMMA-vloer. Aansluitend lakken wij de nieuwe vloer af met een topcoating. Deze coating heeft een verstevigende en beschermende werking. Twee uur na applicatie is uw nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Toepassing PMMA-vloer

Door het naadloze karakter, de snelle applicatietijd en het hoge antislipgehalte is een PMMA-vloer een zeer geschikte en veilige keuze voor uw sportschool. Door de vele voordelige eigenschappen van deze vloer wordt ze niet alleen in sportscholen toegepast, maar bijvoorbeeld ook in verzorgingshuizen, dierenartspraktijken, horecakeukens, winkelpanden en garages.

Bel ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw sportschool of ander bedrijfspand? Neem dan  vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Via telefoonnummer 026-3217336 staan zij u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook een bezoek op locatie behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier op de website in.

Bekijk ook