Vloer van 40.000 m2 renoveren in Alphen aan den Rijn

2022-05-24T09:28:18+00:00februari 16th, 2022|Tags: , , |

Momenteel werken wij aan een ontzettend groot project in Alphen aan den Rijn. Ruim 40.000 m2 zijn wij aan het renoveren. Het gehele oppervlak wordt in verschillende fases geschuurd en voorzien van een nieuwe coatingvloer.

Ruim 40.000 m2 renoveren

Het renoveren van een vloeroppervlak van 40.000 m2 verloopt in een flink aantal fases. In totaal zijn wij samen met onze projectpartners zo’n zes weken bezig met dit project. Allereerst gaan wij de ondervloer uitvoerig mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en te stralen. Ook wordt de oude vloercoating verwijderd, halen wij oude metalen bouten uit de vloer en moeten al deze gaten vervolgens weer opgevuld worden.

Watergedragen epoxy coatingvloer

Er is gekozen voor een watergedragen epoxy coatingvloer van ca. 250 gram per m2. Het aanbrengen van deze vloercoating verloopt wederom in een aantal stappen. Na het schuren van de ondervloer wordt deze eerst ontvet met een schrobzuigmachine. Daarna brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij de vloer gaan coaten met de watergedragen epoxy coating.

Interesse in een coatingvloer?

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfsruimte? Of het nu gaat om een geheel nieuwe vloer of het renoveren van een oude vloer, wij staan graag voor u klaar. Onze specialisten zijn op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. U kunt bellen naar: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook