Vloer opslagruimte TK Maxx Eindhoven vernieuwen

2022-04-05T13:52:35+00:00april 5th, 2022|Tags: , , , |

De vloer van een opslagruimte bij TK Maxx Eindhoven was toe aan vernieuwing. Er is gekozen voor ons ijzersterke PMMA vloersysteem. PMMA is bestand tegen zeer zware en intensieve belasting en gaat daardoor jarenlang mee.

PMMA stap voor stap aanbrengen

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. In dit geval is de oude vloercoating verwijderd door middel van diamant schuren. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Antislipvloer opslagruimte

Dat er in deze opslagruimte voor een PMMA vloer is gekozen, is niet verwonderlijk. PMMA draagt van nature namelijk een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee:

  • Zo heeft PMMA van nature een hoog antislip gehalte. Hierdoor creëert u een veilige werkomgeving. Bovendien bepaalt u zelf hoe stroef u de vloer afgewerkt wilt hebben;
  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw magazijn, opslagruimte of bedrijfshal? Wij helpen u graag verder! Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Vaak is dit afhankelijk van de staat van de huidige ondervloer. Daarom komen wij graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook