Vloer appartementencomplex Nijmegen renoveren

2022-04-26T13:44:09+00:00april 26th, 2022|Tags: , , , |

De vloeren van de trappenhuizen en galerijen van een appartementencomplex in Nijmegen hebben wij gerenoveerd met ons PMMA vloersysteem. Er is gekozen voor een bruinrode kleur, Ral 3011. Onze PMMA vloeren zijn in vrijwel alle Ral kleuren leverbaar. Hierdoor is deze vloer volledig aan uw smaak en wensen aan te passen.

Vloer appartementencomplex realiseren

Het maken van onderstaande vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan we de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen we door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen we een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen we de PMMA vloer gaan gieten in de door u uitgekozen kleur en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met twee lagen beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomend vloersysteem in onder andere de horeca, sportscholen, voedselverwerkingsbedrijven en balkons en galerijen. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zicht meedraagt:

  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte. U bepaalt zelf hoe stroef u de vloer afgewerkt wilt hebben;
  • De applicatietijd is ontzettend snel. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is vloeistofdicht, waterafstotend, scheur-overbruggend, elastisch en ijzersterk;
  • Het is een ontzettend hygiënisch vloersysteem en voldoet bovendien aan de wettelijke HACCP eisen.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor een appartementencomplex, horecazaak of bedrijfshal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Benieuwd naar de prijs van onze vloersystemen? Vraag dan via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook