Vloeistofdichte vloer vishandel Urk

2022-03-03T12:23:56+00:00maart 3rd, 2022|Tags: , , , , |

Onze PMMA vloeren zijn zeer geschikt voor bedrijven waar hygiëne ontzettend belangrijk is. Bij een vishandel in Urk hebben wij een mooie, nieuwe vloeistofdichte vloer aangebracht. Door haar naadloze karakter is deze vloer goed schoon te houden en door de vloeistofdichte afwerking kan water niet door de toplaag heen dringen.  Bovendien wordt PMMA antislip afgewerkt. U bepaalt hierbij zelf hoe stroef de vloer afgewerkt moet worden. Hiermee creëert u een veilige werkomgeving, ook als de vloer geregeld nat wordt.

Vloeistofdichte vloer aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer zorgt voor voldoende hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij het PMMA vloersysteem gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog één- of tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Na het aanbrengen van de laatste laag topcoating zijn onze PMMA vloeren twee uur later al klaar voor gebruik. Door deze snelle applicatietijd komt uw productieproces maar korte tijd stil te liggen en ondervindt u weinig hinder door de werkzaamheden. PMMA voldoet daarnaast aan de wettelijke HACCP eisen, is vloeistof- en afvalstofdicht, elastisch, duurzaam en slijtvast. De prijs van deze vloer is sterk afhankelijk van het oppervlak en de staat van de huidige ondervloer. Een offerte vraagt u snel en eenvoudig aan op onze website.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een hygiënische vloeistofdichte vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat iedere vloer vraagt om een andere aanpak, komen wij graag bij u langs op locatie. Dan kunnen wij de huidige ondervloer inspecteren en krijgt u uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier in.

Bekijk ook