Vloeistofdichte epoxy gietvloer Nieuwegein

2021-11-23T12:00:42+00:00november 23rd, 2021|Tags: , , |

Onze vloeistofdichte epoxy gietvloeren zijn ideaal voor bedrijven waar veel wordt gewerkt met chemicaliën, oliën en vetten. Een gietvloer is volledig naadloos en wordt afgewerkt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen niet door de toplaag dringen en is de vloer gemakkelijk schoon te houden.

Vloeistofdichte vloer aanbrengen

Bij een bedrijf in Nieuwegein hebben wij onderstaande gietvloer gerealiseerd. Het aanbrengen van deze vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer, in dit geval een betonvloer, mechanisch voorbewerken. Vervolgens brengen wij een GW primer en een epoxy schraplaag aan. Daarna gaan wij de vloer gieten. Als laatste stap wordt de gietvloer afgelakt met een beschermende topcoating.

Belangrijke eigenschappen van epoxy gietvloeren

Wanneer u kiest voor één van onze kunststof gietvloeren voldoet deze altijd aan de volgende eigenschappen:

  • Duurzaam: Onze gietvloeren gaan zonder problemen jarenlang mee, ook bij zeer zware en intensieve belasting;
  • Onderhoudsvrij en hygiënisch: Door haar naadloze karakter is een gietvloer nagenoeg onderhoudsvrij en heel gemakkelijk te reinigen;
  • Korte uithardingstijd: Een gietvloer is gauw uitgehard en na applicatie ook snel weer beloopbaar. Hierdoor ondervindt u maar korte tijd hinder van de werkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een vloeistofdichte vloer voor in uw bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken niet alleen gietvloeren, maar bijvoorbeeld ook coatingvloeren, PMMA vloeren en betonvloeren. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over deze vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook