Visgroothandel Yerseke krijgt nieuwe, vloeistofdichte antislipvloer

2020-10-15T12:35:06+00:00oktober 15th, 2020|Tags: , , |

In het Zeeuwse Yerseke bij een visgroothandel hebben wij een nieuwe vloeistofdichte, antislipvloer gerealiseerd. Deze zogeheten troffelvloer is een zeer hygiënisch vloertype en wordt daarom vaak toegepast in de voedingsindustrie en horeca.

Vloeistofdichte vloer visgroothandel

Vis en water zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is daarom van het grootste belang dat de vloer waterbestendig is én niet glad wordt. Een troffelvloer heeft een hoog antislipgehalte als wij deze aflakken met een grove antislipkorrel. Hierdoor creëert u een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Daarnaast is een troffelvloer vloeistofdicht, ijzersterk en ook nog eens super snel te realiseren. In slechts één dag bent u de eigenaar van deze prachtige vloer. Hierdoor komt het productieproces maar kort stil te liggen en ondervindt u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Onderstaande vloer hebben wij aangelegd bij de visafslag en in de koelcellen. Doordat een troffelvloer bestand is tegen temperatuurschommelingen is dit dan ook een prima vloer voor in een koelcel.

Het plaatsen van een troffelvloer

Het plaatsen van een troffelvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt en, indien nodig, ook gestraald. Vervolgens gaan wij de troffelvloer smeren. Daarna wordt de vloer geseald met een vlokkentopper. Aansluitend lakken wij de vloer ook nog af met een beschermende topcoating en een grove antislipkorrel.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw visgroothandel die waterbestendig is én niet glad wordt? Dan biedt onze troffelvloer wellicht de juiste oplossing. Wij komen graag langs op locatie om uw situatie ter plekke te bekijken en u van uitgebreid advies op maat te voorzien. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk via telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd of een troffelvloer binnen uw budget past? Vraag dan via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook