Vintage look betonvloer Heineken Amsterdam

2022-07-28T13:55:15+00:00juli 28th, 2022|Tags: , , |

Door te kiezen voor een betonvloer creëer je een mooie vintage look in uw woning of bedrijfspand. Bij Heineken Amsterdam zijn wij momenteel een gevlinderde betonvloer aan het afwerken. De vloer wordt door ons geschuurd en geïmpregneerd om tot het gewenste resultaat te komen. Het uitvoeren van deze werkzaamheden verloopt in meerdere fases.

Vintage look creëren

Om de betonvloer goed af te werken, gaan wij deze eerst schuren. Dit doen wij met korrel 50 en korrel 100. Vervolgens brengen wij een betonversteviger (lithium silicaat) aan. Daarna gaan wij de vloer tweemaal impregneren. Als laatste stap schuren wij de vloer nog een keer na met korrel 200.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag bij het op de juiste manier afwerken van uw betonvloer. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij voor vrijwel elk probleem een passende oplossing. Voor vragen zijn onze specialisten telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336, of vul het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook