Vijf restaurantkeukens renoveren in één dag

2022-02-23T09:21:40+00:00februari 23rd, 2022|Tags: , , , , |

In Sevenum hebben wij vijf restaurantkeukens met een totaaloppervlak van 135 m2 gerenoveerd. De vloeren zijn in één dag door ons gemaakt. Onze PMMA vloer is namelijk super snel te realiseren en voldoet bovendien aan de wettelijke HACCP eisen. Het is daardoor een veelgebruikte vloer in horecakeukens, voedselverwerkingsbedrijven en supermarkten.

PMMA vloer aanbrengen restaurantkeukens

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door deze te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna kunnen wij de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating. Onderstaande vloer is afgelakt in de kleur Ral 7042.

Vijf vloeren in één dag

In Sevenum hebben wij de vijf vloeren van de verschillende restaurantkeukens in één dag kunnen maken. Dit komt doordat de applicatietijd van PMMA ontzettend snel is. Twee uur na applicatie zijn de nieuwe vloeren ook alweer beloopbaar. Daarnaast is PMMA antislip, elastisch, scheur-overbruggend en ijzersterk. Door het naadloze karakter is de vloer bovendien heel erg hygiënisch en voldoet het zelfs aan de wettelijke HACCP eisen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw restaurantkeuken, horecabedrijf of supermarkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze website vraagt u gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan via het contactformulier.

Bekijk ook