Vijf jaar oude industrievloer voldoet nog steeds aan alle wensen

2020-12-02T09:53:17+00:00december 2nd, 2020|Tags: , , , |

Dat onze PMMA industrievloeren ijzersterk zijn en jarenlang meegaan, bewijst onderstaande fabrieksvloer. Vijf jaar geleden hebben we deze industrievloer gerealiseerd in Kootwijkerbroek en de eigenaar is er nog steeds enorm tevreden mee. PMMA is zeer geschikt voor de zware industrie en wordt daardoor vaak toegepast in fabrieken, garages en magazijnen.

Onderhoudsvrije industrievloer

Niet alleen is PMMA ontzettend sterk, ook is dit vloersysteem nagenoeg onderhoudsvrij. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en zijn daardoor bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Wanneer u kiest voor een PMMA-vloer krijgt u een vloer die zeer gemakkelijk is schoon te houden. Ook voor bedrijven waar de hoogste hygiëneregels gelden is dit vloertype geschikt, want ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen. Verder zijn onze industrievloeren kras- en stootvast, elastisch en scheuroverbruggend. Mede hierdoor zijn onze vloeren bestand tegen zeer zware en intensieve belasting en gaan ze zonder problemen jarenlang mee.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer het PMMA-vloersysteem. Daarna gaan we de PMMA-vloer instrooien. Aansluitend wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vraag een offerte aan voor uw industrievloer

Indien u op zoek bent naar een ijzersterke, onderhoudsvriendelijke industrievloer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan vijftien jaar ervaring bieden wij voor bijna al uw vloerproblemen een oplossing en geven wij altijd advies op maat. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook