Video: HACCP horecavloer aanbrengen Haarlem

2021-03-24T14:15:14+00:00maart 24th, 2021|Tags: , , , , |

Onze PMMA vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen en zijn hierdoor zeer geschikt voor de horeca, de voedingsverwerkingsindustrie, magazijnen en garages. Bij een horecakeuken in Haarlem hebben wij dit ontzettend sterke en hygiënische vloersysteem gerealiseerd. In de video hieronder zie je hoe zo’n vloer stapsgewijs wordt aangebracht.

Video PMMA-vloer aanbrengen

Het realiseren van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan we allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen we een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem te creëren. Vervolgens gaan we de PMMA-vloer strooien. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Het resultaat ziet u op de foto’s onderaan deze pagina. Deze vloer hebben wij aangebracht in een horecakeuken. PMMA heeft nature een aantal zeer voordelige eigenschappen, waardoor dit vloersysteem erg geschikt is voor ruimtes waar hygiëne extreem belangrijk is:

  • Onze PMMA-vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en bovendien heeft ze maar weinig onderhoud nodig;
  • In slechts één dag kunnen wij dit vloersysteem realiseren. Twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte, waardoor je een veilige werkomgeving creëert;
  • PMMA is ontzettend sterk. Het is zelfs sterker dan het een betonvloer.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een vloer die voldoet aan de HACCP-eisen? Dan biedt ons PMMA-vloersysteem wellicht de juiste oplossing. Wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie ter plekke te beoordelen en u te voorzien van advies op maat. Een afspraak kunt u telefonisch maken door te bellen naar: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook