Troffelvloer gieten in badkamer en toilet Loenen a/d Vecht

Voor een woning in Loenen aan de Vecht hebben wij een troffelvloer aangebracht in zowel de badkamer als het toilet. Een troffelvloer gieten geeft uw woning een moderne, industriële uitstraling en is bovendien krasbestendig en slijtvast.

Troffelvloer gieten

Voordat wij de vloer konden aanbrengen, hebben wij eerst de ondervloer geschuurd en aansluitend bewerkt met een primer. De primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en de nieuw aan te brengen vloer. Daarna is de troffelvloer gegoten. Om de vloer te beschermen tegen intensief gebruik zijn er als laatste stap nog twee lagen coating aangebracht.

Sterke en waterdichte vloer

Een troffelvloer is slijtvast en naadloos, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden is. Het wordt daarom gezien als een zeer hygiënische vloer. De vloer bestaat uit fijngemalen grond- of kwartskorrels die bij elkaar worden gehouden door epoxy kunsthars. De epoxy maakt de vloer sterk en zorgt er ook voor dat de vloer waterdicht is. Een troffelvloer is daarom een goed alternatief voor bijvoorbeeld een tegelvloer in uw badkamer of keuken.

Matte of glanzende afwerking

Bijkomend voordeel is dat een troffelvloer goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming. De vloer kan in verschillende kleuren en korrelgroottes worden geleverd en u kunt tevens kiezen voor een matte of glanzende afwerking. De vloer is dus voor een groot deel aan te passen aan uw eigen wensen en smaak.

Interesse?

Als u ook graag een troffelvloer wilt laten gieten kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer informatie nodig? Bel dan tijdens kantooruren naar 026-3217336.

Bekijk ook