Tegenwoordig controleert de Inspectie SZW op zichtbaar stof dat vrijkomt naar de ademzone van de werknemer en wordt stofvrij werken steeds belangrijker. Bij verschillende bewerkingen zoals boren, hakken, slijpen en zagen komt fijnstof vrij. Ook het opvegen van de losgekomen fijnstof is niet langer geoorloofd.

Best Building Service B.V. verhuurt verschillende apparatuur die voldoen aan de strenge eisen van het TNO. Gezond en volgens de regels stof opruimen. Meerdere bedrijven waaronder Hudson Bay huren al meerdere apparaten van ons om verschillende warenhuizen door Nederland klaar te maken voor gebruik.

AIRBO AED 1240AAIRBO AED 1240A

Dit is de industriële fijn- en kwartsstofzuiger met een gesloten stofsysteem voor boor-, slijp-, zaag- en freeswerk. De AIRBO is enkele jaren op de markt en door TNO als enige getest en goedgekeurd op stofklasse H-filtratie én de A-classificatie industriële stofzuigers. Dit dubbele predicaat van TNO onderscheidt hem van alle andere industriële stofzuigers.

 

 

 

 

 

 

Pullman-Ermator S36 Cycloonstofzuiger

De meest krachtige monofase cycloonstofzuiger, geschikt voor afzuiging bij grote diamantschuurmachines en schoonmaken in zware omstandigheden. Tevens geschikt voor afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen. De stofafscheiding in de cycloon gebeurt in drie trappen. Door de cycloonwerking worden eerst de grofste stofdeeltjes afgescheiden. Vervolgens wordt het fijnere stof uitgefilterd door een conische fijnfilter (99,9%). Het overige zeer fijne stof, wordt afgescheiden met behulp van een HEPA-13 absoluutfilter met een stofafscheidingsgraad van 99,995%.

 

 

 

 

 

>

Pullman-Ermator T8600 Cycloonstofzuiger

De stofafscheiding in de cycloon gebeurt in drie stappen. Door de cycloonwerking worden eerst de grofste stofdeeltjes afgescheiden. Vervolgens wordt het fijnere stof uitgefilterd door een polyester prefilter (99,9%). Het overige zeer fijn stof wordt afgescheiden met behulp van twee HEPA-13 absoluutfilters met een stofafscheidingsgraad van 99,995%.

 

 

 

 

 

 

AIRBO AircleanerAIRBO Aircleaner

Aircleaners vormen de volgende stap in stofvrij werken. Door een aircleaner bij de stofbron te plaatsen wordt er vanaf het begin stofvrij gewerkt. De aircleaners zuigen de aanwezige lucht in de ruimte door de filters naar binnen en filteren deze tot wel tien keer per uur. Schadelijk fijnstof blijft achter in de filters en schone lucht wordt uitgeblazen.

 

 

 

 

 

 

 

Geinteresseerd in het huren van één of meerdere bovenstaande apparatuur?

Bekijk dan onze volledige machineverhuur of neem direct contact op met ons via 026 – 3217336.