Sterke industriële coatingvloer bij bouwbedrijf in Arnhem

Bij een bouwbedrijf in Arnhem hebben wij een oude betonvloer omgetoverd tot een nieuwe, sterke industriële coatingvloer. Een coatingvloer is een slimme, vaak goedkopere oplossing om uw oude bedrijfsvloer eenvoudig op te laten knappen.

Hoe wordt een sterke industriële coatingvloer gemaakt?

Om een sterke industriële coatingvloer te realiseren moet eerst de ondervloer worden bewerkt. In Arnhem hebben wij allereerst de oude betonvloer mechanisch voorbewerkt door middel van schuren en stralen. Hierbij is ook het kantenwerk goed meegenomen. Bij een vloercoating is het mogelijk om de originele structuur van de ondergrond door de coating te laten zien. Dit geeft een mooi en speels effect aan uw vloer. Na het schuren zijn er kleine reparaties aan de betonvloer uitgevoerd. Vervolgens is er een primer en een epoxy schraplaag aangebracht. De schraplaag zorgt ervoor dat eventuele kleine gaatjes in de ondervloer opgevuld worden. Als laatste stap is de betonvloer afgelakt met de industriële vloercoating.

Ral7040, venstergrijs

De kleur van deze sterke industriële vloercoating is Ral7040. Deze kleur heet venstergrijs en geeft de bedrijfsvloer een moderne, frisse uitstraling. Het mooie aan een industriële vloercoating is het feit dat dit vloertype op vele verschillende manieren is af te werken. Hierdoor is de vloer geheel aan uw eigen smaak aan te passen. De vloer is in alle Ral-kleuren te realiseren. Ook kan een industriële coatingvloer worden ingestrooid met vlokken voor een stijlvol patroon. De vloer kan tevens mat, zijdeglans of hoogglans worden afgewerkt.

sterke industriële coatingvloer

Goedkopere industrievloer met veel positieve eigenschappen

Naast dat de keuze in afwerking eindeloos is, is een industriële coatingvloer ook een prima keuze voor een iets beperkter budget. In tegenstelling tot een epoxy gietvloer bestaat een industriële coatingvloer slechts uit één laag. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig om deze vloer te kunnen realiseren. Echter is een industriële coatingvloer daardoor wel iets minder duurzaam, maar zij heeft ook zeker een aantal positieve eigenschappen. Zo kan een vloercoating in bijna alle gevallen over een bestaande vloerverwarming worden gelegd. En doordat de coating erg dun is, heeft deze geen invloed op de geluidsisolatie van de vloer. Uw vloer zal dus niet meer of minder geluid doorlaten dan voorheen het geval was.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Enthousiast geworden over deze sterke industriële coatingvloer? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Best Building Service B.V. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier in op onze website.

Bekijk ook