Sanitaire ruimtes camping renoveren met PMMA

2020-12-23T14:50:45+00:00december 23rd, 2020|Tags: , , , |

Op een camping in Winterswijk hebben wij de sanitaire ruimtes gerenoveerd. De keuze is gevallen op ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. PMMA is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals douches en toiletten, omdat PMMA van nature een hoog antislipgehalte heeft. Ook is PMMA super snel te realiseren. Het nieuwe vloersysteem is over de bestaande tegelvloer gelegd.

PMMA in sanitaire ruimtes aanbrengen

PMMA is over vrijwel iedere ondervloer aan te brengen. Dit scheelt een hoop tijd omdat de oude tegelvloer gewoon kan blijven liggen. Om het nieuwe vloersysteem te kunnen plaatsen is allereerst de tegelvloer mechanisch voorbewerkt. Daarna hebben we een hechtprimer aangebracht en een epoxy schraplaag. De schraplaag zorgt ervoor dat de voegen van de tegels niet zichtbaar zijn doorheen het nieuwe vloersysteem. Vervolgens zijn we de PMMA-vloer gaan leggen. De nieuwe sanitair vloer is aansluitend nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Afwerken met holplinten

Onze PMMA-vloeren kunnen zowel met als zonder plinten worden afgewerkt. Bij onderstaande vloer in de sanitaire ruimtes is gekozen voor een afwerking met holplinten. Hierdoor is de nieuwe vloer netjes afgewerkt en vormt alles een mooi geheel. PMMA is zeer geschikt voor natte ruimtes, omdat dit vloertype waterafstotend is en antislip. Daarnaast is PMMA ontzettend snel te realiseren. Wij hebben slechts één werkdag nodig om dit vloersysteem aan te brengen. Hierdoor ondervindt u maar korte tijd hinder van onze werkzaamheden en komt uw productieproces zo kort mogelijk stil te liggen.

Vraag een offerte aan voor uw PMMA-vloer

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw sanitaire ruimtes? En wilt u een vloer die ijzersterk, antislip en snel te realiseren is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan vele eisen en is een veel gekozen vloer in bijvoorbeeld de horeca, winkels en kleedkamers. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over dit vloertype te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook