Sanitaire ruimte renoveren met PMMA-vloersysteem

2021-01-06T10:42:24+00:00januari 6th, 2021|Tags: , , , |

Ons PMMA-vloersysteem wordt vaak toegepast in een sanitaire ruimte in bijvoorbeeld een horecagelegenheid, sportkleedkamer of bedrijfspand. Onze vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen en zijn zeer geschikt voor bedrijven waar een hygiënische omgeving noodzakelijk is. Niet alleen is onze PMMA-vloer ontzettend hygiënisch, dit vloertype is ook nog eens enorm snel te realiseren en twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Hier overheen wordt het PMMA-vloersysteem gelegd. Vervolgens wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Zeer geschikt voor een sanitaire ruimte

Van nature heeft ons PMMA-vloersysteem een hoog antislipgehalte. Hierdoor wordt de vloer niet glad, zelfs niet als ze nat wordt. Dit maakt PMMA zeer geschikt voor in een sanitaire ruimte. Ook is PMMA vloeistofdicht, scheuroverbruggend, naadloos, elastisch, slijtvast en duurzaam. Dit vloersysteem is bovendien super sterk en ontzettend snel te realiseren. Wij hebben slechts één werkdag nodig om het PMMA-vloersysteem aan te brengen. En twee uur na applicatie is uw nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien u op zoek bent naar een geschikte vloer voor uw sanitaire ruimte, is een PMMA-vloer zeker het overwegen waard. Onze specialisten vertellen u graag alles over dit unieke, sterke vloersysteem. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook