Restaurantvloer Heerde renoveren met HACCP vloer

2021-06-24T14:07:15+00:00juni 24th, 2021|Tags: , , , |

In Heerde hebben wij een restaurantvloer gerenoveerd. De keuze is gevallen op ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. Ook voldoet PMMA aan de wettelijke HACCP-eisen. Het is daardoor een veelvoorkomende vloer in de horeca, voedingsverwerkingsindustrie en supermarkten.

Nieuwe restaurantvloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande restaurantvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA-vloer maken in de door u gewenste kleur en samenstelling. Het PMMA wordt als laatste stap nog één of twee keer afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA wordt veel toegepast bij bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. Dat is niet verwonderlijk want PMMA heeft van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • PMMA is volledig naadloos en vloeistofdicht. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens ophopen en kunnen vloeistoffen niet door de toplaag dringen;
  • Dit vloersysteem is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen;
  • PMMA is ijzersterk, zelfs sterker dan beton;
  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte;
  • De applicatietijd beslaat slechts één dag. Twee uur na het aanbrengen van de nieuwe vloer is deze ook alweer beloopbaar.

Bel ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar een geschikte restaurantvloer die voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen? Dan is ons PMMA-vloersysteem zeker iets voor u. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over deze unieke vloer te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook