Galerij Amsterdam renoveren met antislip hellingbaan

2020-06-26T12:41:17+00:00juni 9th, 2020|Tags: , , , |

Wederom hebben wij een galerij mogen renoveren. Dit keer in Amsterdam. We hebben hier een antislip hellingbaan gecreëerd met behulp van een PMMA-vloersysteem. PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte en is daardoor zeer geschikt als galerijvloer.

Antislip hellingbaan op galerij creëren

Het renoveren van deze galerij in Amsterdam verloopt in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. We hebben oude stenen uit de galerijvloer gehakt en afgevoerd. Vervolgens hebben we een primer over de ondervloer aangebracht. Dit zorgt voor extra hechting met het nieuwe vloersysteem. Aansluitend is de PMMA-vloer gerealiseerd. Doordat PMMA van nature een hoog antislipgehalte heeft, is het een zeer geschikt vloersysteem voor een antislip hellingbaan. De vloer van deze galerij is als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Is uw galerij ook nodig aan renovatie toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring met het renoveren van galerijvloeren, wanden en plafonds. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook