PU gietvloer hotel Groningen

2023-03-23T12:56:30+00:00maart 23rd, 2023|Tags: , , , |

In een hotel in Groningen hebben wij een PU gietvloer gemaakt. Het hoofdbestanddeel van PU bestaat uit een kunststof polymeer. Het is een naadloos vloersysteem, dat bovendien elastisch en scheur-overbruggend is.

Waarom kiezen voor een PU gietvloer?

  • Door haar naadloze karakter heeft de vloer een moderne en strakke uitstraling;
  • PU is elastisch en gaat daardoor niet scheuren. Hierdoor is het een zeer geschikt vloertype voor bewegende ondergronden, zoals bijvoorbeeld hout;
  • Een PU gietvloer is waterdicht en laat geen vloeistoffen door;
  • Dit vloertype heeft een licht geluiddempende werking;
  • Een PU gietvloer is erg hygiënisch en zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden.

Vloer hotel renoveren

Het maken een PU gietvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondergrond mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer licht op te schuren. Vervolgens brengen wij een GW primer aan. Ook wordt de ondervloer – indien nodig – dichtgeschrapt met een epoxy schraplaag. Daarna gaan wij de PU gietvloer gieten. Er is gekozen voor de kleur Ral 7040, een standaard grijstint. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer ook nog afgelakt met één laag matte PU coating.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikt vloertype voor in een hotel, showroom of winkelpand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook