Nieuwe PMMA-vloer stichting Zutphen realiseren

2021-06-23T08:46:37+00:00juni 23rd, 2021|Tags: , , |

Bij een stichting in Zutphen hebben wij een nieuwe vloer gerealiseerd. Er is gekozen voor ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. PMMA is van nature antislip, water- en vloeistofdicht en ontzettend snel te maken. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem plaatsen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

PMMA-vloer Zutphen aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om een goede hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij de PMMA-vloer gaan plaatsen in de door u gewenste kleur. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog één of twee keer afgelakt met een beschermende topcoating. Bij onderstaande vloer zijn ook de opstanden meegestrooid.

Verschillende mixkleuren

Ons PMMA-vloersysteem is in allerlei mixkleuren leverbaar. Hierdoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij uw wensen en eisen. Voor deze vloer in Zutphen is gekozen voor mixkleur 871, een groentint. Naast een groene kleur bieden wij ook blauwe, grijze, antraciet, rode en gele tinten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een ijzersterk vloersysteem dat ontzettend snel te realiseren is? Dan zijn onze PMMA-vloeren echt iets voor u. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw specifieke wensen te bespreken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of vul het contactformulier op onze website in. Daarnaast vraagt u via onze website ook gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook