PMMA-vloer: vloer met vele voordelen

2021-12-08T10:03:18+00:00januari 9th, 2020|Tags: , , , |

Een enorm sterke vloer die in slechts één dag te realiseren is: dat is een PMMA-vloer. Dit vloersysteem heeft ontzettend veel voordelen. Want naast dat de vloer super sterk en snel te maken is, is ze ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk.

Sterker dan beton

PMMA wordt veelal toegepast in garagebedrijven en de voedingsindustrie. Onderstaande vloer hebben wij gerealiseerd bij een garagebedrijf en is geleverd door RPM. Doordat een garage vaak te maken krijgt met zware voertuigen is het een weloverwogen keuze om een PMMA-vloer aan te schaffen. PMMA is namelijk nog vele malen sterker dan beton. Hierdoor is ze geschikt voor zeer zware mechanische belasting. En nog een pluspunt: ze is ook nog eens bestendig tegen mechanische beschadiging.

Onderhoudsvriendelijke PMMA-vloer

Een PMMA-vloer is heel gemakkelijk schoon te houden. Dit komt omdat vuil zich niet aan het oppervlak kan hechten. Daarnaast heeft PMMA een zeer hoog antislipgehalte. Kortom, PMMA is een snel te realiseren, enorm sterke, kwalitatief goede vloer voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor meer informatie over PMMA-vloeren verwijzen wij u ook graag door naar de website van Diamond Flooring.

Bekijk ook