PMMA-vloer over tegels aanbrengen Sint-Michielsgestel

2021-03-04T12:39:12+00:00maart 4th, 2021|Tags: , , , , |

Het voordeel van ons PMMA-vloersysteem is dat deze vloer over vrijwel iedere ondergrond is aan te brengen. In Sint-Michielsgestel hebben wij in de keuken van een lunchroom een PMMA-vloer over tegels aangebracht. Door deze mogelijkheid bent u snel de eigenaar van een nieuwe, HACCP keukenvloer zonder dat de oude tegelvloer eerst gesloopt moet worden.

PMMA-vloer over tegels aanbrengen

Het aanbrengen van onze PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst hebben wij de oude tegelvloer geschuurd. Daarna gaan wij een hechtprimer aanbrengen. Vervolgens wordt het nieuwe PMMA-vloersysteem geplaatst. Als laatste stap wordt de  vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Een naadloze vloer die voldoet aan de HACCP-eisen

Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen. Het is daardoor een zeer geschikte vloer voor horecakeukens, de voedingsindustrie en in sanitaire ruimtes. Anders dan een tegelvloer is ons PMMA-vloersysteem volledig naadloos, waardoor stof en vuil zich niet kunnen gaan ophopen. Daarnaast is PMMA ontzettend sterk, antislip en heel snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij uw nieuwe vloer maken en twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd welk vloersysteem het beste aansluit bij uw eisen en wensen? Neem dan snel contact op met één van onze vloerenspecialisten. Zij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook