PMMA vloer in koelcel Heteren

2021-12-08T09:33:17+00:00januari 31st, 2020|Tags: , , , , |

Een leverancier van groente en fruit in Heteren zocht een nieuwe, geschikte vloer voor in hun koelcel. De keus is gevallen op een PMMA vloersysteem. Een prima overweging, want PMMA is uitermate sterk, razendsnel gemaakt en heeft een zeer hoog antislipgehalte.

Niet glibberen in de koelcel

Bij een vloer in een koelcel is het natuurlijk belangrijk dat de vloer niet glad en glibberig wordt door de extreem lage temperaturen. Het is daarom een logische keuze om hier een PMMA vloer te realiseren. PMMA is namelijk van nature een antislipvloer. Om dit systeem te maken is allereerst de ondervloer uitvoerig geschuurd. Daarna is er een primer aangebracht. Vervolgens is het PMMA vloersysteem gelegd. De vloer is afgelakt met een paraffine olie.

Slechts één dag nodig

Het fijne aan een PMMA vloer is het feit dat dit vloersysteem razendsnel gemaakt wordt. De vloer is na twee uur al uitgehard en weer belastbaar. Hierdoor bent u na slechts één dag de trotse eigenaar van een compleet nieuwe vloer die aan de hoogste eisen voldoet. Een PMMA vloer is daarnaast super sterk – sterker dan beton – en ook nog eens krasbestendig. Hierdoor is ze zeer geschikt als industrievloer of horecavloer.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een vloer voor uw koelcel die aan de hoogste eisen voldoet? Dan is een PMMA vloer, zoals deze vloer in Heteren, zeker het overwegen waard. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan via onze website. Onze specialisten staan u ook graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook