Nieuwe PMMA-vloer aanbrengen bij dierenwinkel in Horst

2021-03-11T13:34:11+00:00maart 11th, 2021|Tags: , , , |

Bij een dierenwinkel in Horst hebben wij een nieuwe PMMA-vloer aangebracht. De industrievloeren van Diamond Flooring zijn zeer geschikt voor de detailhandel. Onze vloeren zijn namelijk vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, erg makkelijk te reinigen en kras- en stootvast.

Vloer dierenwinkel stap voor stap aanbrengen

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Bij onderstaande vloer hebben we eerst de bestaande scheuren en gaten dichtgezet. Daarna gaan we de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen we aan de hand van schuren en, indien nodig, ook stralen. Als volgende stap brengen wij een hechtprimer aan. Dit is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij de PMMA-vloer aanbrengen. De nieuwe vloer wordt als laatste stap ook nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Hygiënische vloer die voldoet aan de HACCP-eisen

Vocht en vuil kunnen zich gemakkelijk ophopen in de naden van een vloer. Zeker bij een winkelvloer is hygiëne erg belangrijk. Onze PMMA-vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen. Dit vloertype is daardoor niet alleen geschikt voor de detailhandel, maar ook voor de horeca, voedingsverwerkingsindustrie, garages en magazijnen.

Wij komen langs op locatie

Is uw dierenwinkel toe aan een nieuwe vloer? Dan komen wij graag bij u langs op locatie om uw situatie te beoordelen en u te voorzien van advies op maat. Een afspraak met één van onze specialisten maakt u gemakkelijk telefonisch door te bellen naar: 026-3217336. Benieuwd naar de prijzen van onze vloeren? Vraag dan via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook