PMMA over tegels aanbrengen restaurantvloer Nijverdal

2020-06-26T12:46:23+00:00juni 4th, 2020|Tags: , , , |

Onze PMMA-vloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) zijn veelgebruikte horecavloeren. Het voordeel van dit vloersysteem is dat het over praktisch iedere ondergrond aangebracht kan worden. Bij een restaurant in Nijverdal hebben wij PMMA over tegels aangebracht. De vloer beschikt nu over een zeer hygiënisch en hoog antislip karakter.

PMMA over tegels aanbrengen

Het aanbrengen van PMMA over tegels verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de tegelvloer uitvoerig geschuurd. Ook worden slechte stukken losgehakt en verwijderd. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Om de voegen van de tegels te camoufleren wordt er na het primeren een schraplaag over de tegels gesmeerd. Pas dan is het tijd om het nieuwe PMMA-vloersysteem aan te brengen. Wij gieten een gietvloer van ongeveer 3 mm dik over de tegels. De vloer wordt daarna nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Een veelgebruikte horecavloer

In een omgeving waar zeer strenge hygiëne-eisen gelden, is PMMA een veelgebruikt vloer-systeem. PMMA voldoet namelijk aan de wettelijk gestelde HACCP-eisen. Ook is deze vloer scheur-overbruggend, elastisch, sterk en antislip. Maar het allergrootste voordeel is toch wel de snelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij een PMMA-vloer realiseren. En twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Onze specialisten staan voor u klaar

Is uw tegelvloer aan vervanging toe en heeft u geen zin om deze vloer eerst te laten verwijderen? Dan kunnen wij PMMA over tegels aanbrengen. Hierdoor ondervindt u zo weinig mogelijk hinder van de werkzaamheden en beschikt u binnen 24 uur over een nieuwe vloer. Onze specialisten staan u graag te woord om meer over dit vloersysteem te vertellen en al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook