PMMA vloer parkeergarage Jumbo Scheveningen

2021-12-08T08:50:02+00:00december 8th, 2021|Tags: , , , |

Bij een Jumbo supermarkt in Scheveningen hebben wij de vloer in de parkeergarage en bij de roltrap gerenoveerd. De keuze is gevallen op ons ijzersterke, antislip PMMA vloersysteem. Door de technische en chemische eigenschappen van PMMA kunt u zelf kiezen hoe stroef of glad de vloer moet worden. En door haar ijzersterke karakter is dit vloertype ook bestand tegen het vele loopverkeer.

PMMA vloer Jumbo aanbrengen

Het maken van onderstaande PMMA vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen we de PMMA vloer gaan instrooien. In dit geval is er gekozen voor mixkleur 860. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Voordelige eigenschappen supermarktvloer

Na het aanbrengen van de topcoating is deze supermarktvloer twee uur later alweer beloopbaar. Door een aantal zeer voordelige eigenschappen die PMMA van nature bezit, is deze vloer zeer geschikt voor de retail. PMMA is namelijk van nature vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, erg gemakkelijk te reinigen en kras- en stootvast. Ook is dit vloersysteem zeer hygiënisch. Het voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en wordt daardoor ook veel toegepast in andere branches zoals de horeca en voedingsverwerkingsindustrie.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw supermarkt, horecazaak of bedrijfshal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij u langs op locatie. Iedere situatie is uniek en iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Wij geven dan ook altijd uitgebreid, eerlijk advies op maat. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook